Атакер чучела

Предимството на Suples Атакера от останалите Suples чучула е, че с добавянето на ласиците и на тежките пакети в долната част на краката на чучулото, го правят още по-ефективно в тренировките.

Suples Атакер – елементи и ефекти

Ластик

Ефекта на ластика най-добре се вижда при техниката в свободната борба, наричаща се „влизане в краката“. При дърпането на чучулото надолу за главата, ластика се разтяга и след като състезателя пусне захвата от главата на чучулото, чучулото се вдига рязко нагоре и това дава представа на трениращият за точният момент на атака. На видеото Ви показахме много различни идеи, какви техники могат да бъдат изпълнени на Suples Атакера и как можете да си направите сами интервални серии на отработка на техники и движения.

Тежки пакети

Тежките пакети, които се поставят в най-долната част на краката на Suples Атакера, са добавени кум това чучело, за да го държат по-стабилно към пода. Също така, когато трениращият на това чучело направи опит за атака с влизане в краката и започне да избутва чучулото с цел да имитира събаряне и завършване на хватката, тогава тежеста допълнително натоварва този, който работи на чучелото. Тежеста поставена най-отдолу в краката помага, за да държи чучелото по-стабилно към пода.

Чучело атакер - L (41-43 кг)

Доставка 85.00 лв.

Чучело атакер - S (28-30 кг)

Доставка 60.00 лв.

*1 години гаранция на всички наши продукти изработени от изкуствена кожа.

Видео